Červen 2013

pondělí 3.6.2013

2. června 2013 v 9:40

0,30 l H o v ě z í s t ě s t o v i n a m i……………….…………..……………………...………..… 18,-
0,30 l K u l a j d a……………………………….…………..…………..…………………....…...…..... 22,-
H O T O V Á J Í D L A :
100 g Hov. maso přední vař., brambory, tatarská omáčka………………..………………………... 64,-
100 Hovězí guláš, houskové knedlíky……..……………………………………………………....…62,-
100 Vepř. kýta duš. na paprice, houskové knedlíky……………………………..………..…..…… 65,-
100 Vepř. plátek po rychtářsku /z pečeně/, bramborové knedlíky..………………………..….….. 68,-
100 Penne s kuřecím masem a nivou…………………...……………………….….……....…….. 75,-
150 Moravský vrabec, kysané zelí, bramborové knedlíky…………….……..………….……….. 70,-
100 Vepř. krkovice peč. po selsku, kysané zelí, bramborové knedlíky……....…………………. 64,-
100 Uzená vepř. krkovice, špenát, bramborové knedlíky………………………………...………. 64,-
100 Uzená vepř. krkovice, bramborová kaše m. máslem, okurka……………….……..….….... 60,-
150 Jitrnicový prejt, hořčice, křen, brambory, okurka..…….……………..………………………. 46,-
150 Špíz z mletého jehněčího masa, brambory, tatarská omáčka…………………………...…. 72,-
150 Rybí prsty smažené, citrón, bramborová kaše m. máslem………………………………….. 68,-
100 Parmský vepřový řízek, bramborová kaše m. máslem…………………………….…..….….71,-
130 Smažený sýr se šunkou, brambory, tatarská omáčka…………………………….…………. 68,-
100 Smažený sýr Hermelín, brambory, tatarská omáčka………………………….……….…….. 70,-